Info

Welkom op HoeMoetDatDan?

  Wil je een video uploaden? Wordt dan lid van HoeMoetDatDan en plaats je eigen handleidingen en gebruiksaanwijzingen online en deel je vaardigheden met anderen!

   Je kunt HoeMoetDatDan video's op je eigen website of blog plaatsen door de embedcode onder je video te kopiëren en te plakken.

    Registreer je gratis hier. Registratie verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend. Je persoonlijke gegevens en email zullen strikt persoonlijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt.

      Als lid van HoeMoetDatDan? kun je niet alleen videohandleidingen bekijken maar ook commentaar leveren of stemmen op je favorieten video's.

       Bestaat het filmpje waar je naar op zoek bent nog niet of weet je het beter? Maak zelf een videohandleiding met je mobiele telefoon of handycam !

        Heb je zelf een leuke handleiding gefilmd? Registreer je dan en begin met uploaden. Je filmpje (windows media, quicktime, realplayer, mpeg4, AVI) zal binnen maximaal een uur online staan!

         HMDD kun je ook zonder reclame bekijken. Log in (of wordt lid), doneer een bedrag aan HMDD via Paypal en de site is voor jou reclame vrij.
Veel plezier,
  het HoeMoetDatDan? team