Een rits inzetten

Watch this video!

Een rits inzetten: zo doe je dat.

Een CV ketel bijvullen

Watch this video!

Een centrale verwarming ketel bijvullen Let op! Draai alle radiatoren in huis open zodat het hele systeem gevuld wordt.

Stap 1
Kijk eerst op de manometer (drukmeter) bij de ketel of u moet bijvullen. Bij sommige moderne ketels kunt u de druk aflezen op het digitale display van de ketel. Is de druk lager dan 1,5 bar dan is het nodig het systeem bij te vullen.

Stap 2
Zet de thermostaat op de laagste stand. Heeft u een ketel met manometer, dan haalt u de stekker uit het stopcontact. Ketels met een digitaal display schakelt u uit met de aan-uitknop.

Open G stemming gitaar

Watch this video!

Er wordt laten zien hoe je een gitaar in de open G stemming kan stemmen. Daarna worden voorbeelden gegeven, aan de hand van enkele nummers van de Rolling Stones, hoe deze stemming gebruikt kan worden en hoe die het gitaargeluid verandert.

Opbouw van de Houtkachel Kube 3 van Noorse speksteen

Watch this video!

In dit filmpje kun je zien hoe de Noorse speksteenkachel Kube 3 opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels. De Kube is er ook met 4 en 5 lagen. Noorse speksteenkachels worden zonder lijm in elkaar gezet en zijn later redelijk eenvoudig weer uit elkaar te halen. Voor meer informatie over Noorse speksteenkachels kijk je op http://www.noorsespeksteen.nl . Een grote collectie Noorse speksteenkachels vind je bij Huitema kachels in Makkinga, voor meer informatie kijk op http://huitema-kachels.nl .

Inhoud syndiceren