houtkachels

Opbouw van de Houtkachel Kube 3 van Noorse speksteen

Watch this video!

In dit filmpje kun je zien hoe de Noorse speksteenkachel Kube 3 opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels. De Kube is er ook met 4 en 5 lagen. Noorse speksteenkachels worden zonder lijm in elkaar gezet en zijn later redelijk eenvoudig weer uit elkaar te halen. Voor meer informatie over Noorse speksteenkachels kijk je op http://www.noorsespeksteen.nl . Een grote collectie Noorse speksteenkachels vind je bij Huitema kachels in Makkinga, voor meer informatie kijk op http://huitema-kachels.nl .

Opbouw van de Houtkachel Victor van Noorse speksteen

Watch this video!

In dit filmpje kunt u zien hoe de houtkachel Victor opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels in Makkinga. De houtkachel Victor is een kleine massieve speksteenkachel met een gebogen voorkant. Deze houtkachel van Noorse speksteen past in kleine kamers, tuinhuisjes en vakantiewoningen. De deur is er in : zwart, grijs, messing en mat RVS.
Ontworpen door vakmensen. Het houtvak kan open maar ook met een speksteen erin. Voor meer informatie kijkt u op http://noorsespeksteen.nl. Voor meer filmpjes over Noorse speksteenkachels kijkt u op
http://www.youtube.com/user/Noorsespeksteen .

Houtkachel Merethe plus opbouw

Watch this video!

http://noorsespeksteen.nl. In deze film kunt u zien hoe de houtkachel Merethe plus opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels in Makkinga. De Merethe Plus is een evolutie van het originele model Merethe. Met de zacht gebogen front en een rechte en strakke vormgeving. De houtkachel heeft een grote glazen deur in de derde sectie van de kachel ,u kunt zich geen beter zicht wensen, op het mooie vuur . De deur is zwart of geborsteld vernikkeld gietijzeren. Deze speksteenkachel is uitgerust met een aansluiting voor verse lucht. Voor meer informatie kijkt u op http://huitema-kachels.nl .

Houtkachel Kristin met kroon opbouw

Watch this video!

In deze film een indruk hoe je de houtkachel Kristin met kroon van Noorse speksteen op moet bouwen.De Noorse speksteenkachel Kristin met kroon is een houtkachel met een klassieke uitstraling maar met een moderne verbrandings techniek die lang na het stoken nog zijn warmte uitstraalt. De Noorse speksteenkachels kunnen ook later weer uit elkaar gehaald worden bij een eventuele verhuizing.Voor meer informatie over noorse speksteenkachels kijk je op http://noorsespeksteen.nl .

Opbouw van de Noorse speksteenkachel Pisa

Watch this video!

http://noorsespeksteen.nl . In dit filmpje krijgt u een indruk over hoe de Noorse speksteenkachel Pisa opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels in Makkinga. De Noorse speksteenkachel Pisa bekoort door zijn tijdloos design: de brede elementen van de unieke schuine voorzijde omringen de prachtige deur. De geringe diepte van 45 cm. zorgt ervoor dat de Noorse speksteenkachel Pisa op ongeveer op elke plaats in huis geplaatst kan worden. De deur kan met zwarte of mat verchroomde omlijsting besteld worden.

Opbouw van de Noorse speksteenkachel Brede 4

Watch this video!

http://www.noorsespeksteen.nl . In dit filmpje kun je zien hoe de Noorse speksteenkachel Brede 4 opgebouwd wordt. Granit Brede is er in twee maten, Brede3, 140 cm hoog en Brede4, 179 cm hoog - 3 of 4 secties. Deze speksteenkachel heeft een rechte deur, strak uiterlijk en het front van de houtkachel is gegroefd. De Granit Brede kan worden aangesloten op verse lucht van buiten de woning. De kleur van de deur is zwart of grijs. Bij Huitema kachels in Makkinga vind u een grote collectie Noorse speksteenkachels in de gezellige showroom.

Opbouw van de Noorse speksteenkachel Octo plus 6

Watch this video!

http://www.noorsespeksteen.nl . In dit filmpje krijg je een indruk hoe de Noorse speksteenkachel Octo plus 6 opgebouwd word. OCTO Pluss valt in de smaak door zijn hoge gietijzeren deur die u een optimale blik gunt op het vlammenspel binnenin. De deuromlijsting is verkrijgbaar in zwart of mat verchroomde uitvoering. Door zijn zuivere stralingswarmte is de Octo Pluss bij uitstek geschikt voor huizen met een laag energieverbruik en controleerbare ventilatie in de woonruimte. De daarvoor benodigde externe verbrandingslucht kan direct via een luchtkanaal aan de panoramadeur worden aangesloten.

Opbouw van de Noorse speksteenkachel Oscar 4

Watch this video!

Het speksteenkachel model Oscar is de eerste speksteenkachel van Granit met een zijglas in de haard. De traditionele speksteenkachel wordt met een modern design gecombineerd. Het grote zijglas geeft een uitstekend zicht op de vlammen. Ook is deze speksteenkachel zonder het zijglas verkrijgbaar.

U heeft de keuze uit: Granit Oscar 3 ( met 3 secties) 121 cm hoog
Granit Oscar 4 ( met 4 secties) 143 cm hoog

Deze speksteenhaard kan aangesloten worden met een externe luchtaansluiting. De deur is in grijs of zwart.

Opbouw van de Noorse speksteenkachel Otta 103

Watch this video!

In dit filmpje kunt u zien hoe de Noorse speksteenkachel Otta 103 opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels in Makkinga. De Noorse speksteenkachels worden zonder lijm opgebouwd en zijn later ook weer uit elkaar te halen. Voor meer informatie over Noorse speksteenkachels kijkt u op http://noorsespeksteen.nl . Bij Huitema kachels in Makkinga vind u een grote collectie Noorse speksteenkachels. Voor meer informatie over Huitema kachels kijkt u op http://huitema-kachels.nl .

Opbouw van de Noorse speksteenkachel Kube

Watch this video!

In dit filmpje kun je zien hoe de Noorse speksteenkachel Kube opgebouwd wordt in de showroom van Huitema kachels. Noorse speksteenkachels worden zonder lijm in elkaar gezet en zijn later redelijk eenvoudig weer uit elkaar te halen. Voor meer informatie over Noorse speksteenkachels kijk je op http://www.noorsespeksteen.nl . Een grote collectie Noorse speksteenkachels vind je bij Huitema kachels in Makkinga, voor meer informatie kijk op http://huitema-kachels.nl .

Inhoud syndiceren