Keukentechnieken

Hoe maak je vlierbloesem limonade?

Watch this video!

Als je in het voorjaar door het park loopt (mei/juni) zie je in veel parken de vlier staan. Van de bloesemkelken kun je heerlijke limonade, siroop en wijn maken Voor de limonade: benodigdheden: 8 a 10 bloesemkelken, 3 eetlepels suiker, 3 liter water, 3 citroenen.

Servetten vouwen: de punt

Watch this video!

Een traditionele maar fraaie manier om een servet te vouwen: de punt.

Het maken van Chineese dumplings.

Watch this video!

Rollen van deegvellen - 2 dumplingvouwtechnieken

Varkenshaas in bladerdeeg

Watch this video!

ingrediënten: 1 lange varkenshaas a 250 gram. 2 plakjes bladerdeeg (diepvries). 1 plakje katenspek. peper en zout. kruidenolie. bakpapier. info: Caterij Bielderman

kalfsvlees bereiden in een pan met boter

Watch this video!

Topkok Huub Oudshoorn legt uit hoe je kalfsvlees kunt bakken met boter.Kijk voor meer tips en recepten op www.kalfsvlees.nl

Kalfsvlees bakken in een anti aanbakpan

Watch this video!

Topkok Huub Oudshoorn legt uit hoe je kalfsvlees kunt bakken met olie in een anti aanbakpan. Kijk voor meer tips en recepten op www.kalfsvlees.nl

Inhoud syndiceren